Your Time Café Plzeň

Ochrana osobních údajů

1. Provozovatelem internetových stránek je fa. Diletto s.r.o., Budilova 161/15, Plzeň, Česká republika, IČ: 091 23 253.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme pouze neveřejné osobní údaje. Neveřejné údaje slouží provozovateli pouze pro komunikaci.

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek Your Time Café.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu info@yourtimecafe.cz

foto
foto

Mikulášské náměstí 495/10, Plzeň

Zahrada otevřena všední dny 9:00 - 20:00! TĚŠÍME SE NA VÁS :) 

Přijďte si na chvilku odpočinout. Zpomalte, dejte si vynikající kávu se zákuskem, skvělý quiche, nebo ochutnejte některý z pivních speciálů Bernard, či kvalitní vína z vinařství U Kapličky. A to vše v příjemných prostorách nebo v inspirující zahradě...

foto
foto