Your Time Café Plzeň

Ochrana osobních údajů

1. Provozovatelem internetových stránek je fa. Effac s.r.o., Mikulášské náměstí 495/10, Plzeň, Česká republika, IČ: 041 54 088.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme pouze neveřejné osobní údaje. Neveřejné údaje slouží provozovateli pouze pro komunikaci.

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek Your Time Café.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu info@yourtimecafe.cz

foto
foto

Mikulášské náměstí 495/10, Plzeň

Shon, stres, napětí...?! A co takhle si chvilku odpočinout. Zpomalte, dejte si vynikající kávu s domácím zákuskem, skvělou pizzu, nebo ochutnejte některý z pivních speciálů Bernard, či kvalitní vína z vinařství U Kapličky. A to vše v příjemných prostorách nebo v inspirující zahradě...

foto
foto